Nejlepší dieta? Držela ji i zpěvačka Adele! Povolené je červené víno a čokoláda!

11959
Sdílejte

Zní to až příliš dobře. Můžete čokoládu, červené víno, a přesto jdou kila dolů! Přesně této diety se držela i Adele při svém neuvěřitelném zhubnutí. SirtFood dieta nepatří k těm způsobům stravování, ze kterých budete mít hlad či psychické nepohodlí z omezování.

Je založena na požívání potravin, které zasytí, zvýší metabolismus, ale zároveň dlouhodobě zlepšují celkové zdraví. Doporučují ji sportovci, i Adele. Namísto slavných hereček, modelek či zpěvaček SirtFood dietu doporučovali sportovní osobnosti jako britský boxer David Haye, olympijský zlatý medailista Ben Ainslie a další.

A co vás překvapí ještě více, je to stravovací plán, který stojí za neuvěřitelným hubnutím zpěvačky Adele. Ti, kteří tuto dietu vyzkoušeli tvrdí, že průměrně se při ní hubne velmi rychle, průměrně ztratili okolo tří kilo týdně! Co je to vlastně SirtFood dieta a jak vznikla?

Zakladateli tohoto způsobu stravování Aidan Goggins a Glen Matte, vyškolení odborníci na výživu. Dieta není založena na dohadech, ale na vědeckých poznatcích, díky kterých se jim výběrem potravin podařilo vytvořit revoluční stravovací plán. Je za tím věda Dieta je založena pouze nedávno vědecky objevených rostlinných potravinách s vysokým obsahem chemické sloučeniny známé jako aktivátor sirtuínu.

Aktivátory sirtuínu jsou typem bílkovin, které v těle zapínají takzvané „geny hubnutí“. Jsou to tytéž geny, které aktivujeme hladověním a cvičením. Pomáhají tělu spalovat tuk, zvyšovat svalovou hmotu a zlepšovat zdraví . Země, v nichž lidé pravidelně konzumují velké množství těchto potravin jako součást své tradiční stravy, včetně Japonska a Itálie, zařazujeme mezi nejzdravější země světa.

Kam dál?

Děláte to i vy? Dáváte dítěti v obchodě rohlík, nebo pití, aniž by bylo ještě zaplacené? Na to pozor dopouštíte se krádeže!

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Další články