Muži, pozor! Toto jsou věci, které očekává každá žena v posteli!

2473
Sdílejte

Už nějakou tu dobu randíte s ženou a už to vypadá, že brzy dojde na pohlavní styk? Pokud tomu tak je, rozhodně pokračujte ve čtení. Dnes se totiž podíváme na 9 jednoduchých věcí, které očekává každá žena od muže v posteli. Dejte si na ně proto pozor a nezapomínejte na ně!

Bez ponožek

Ano, někdy může být v posteli opravdu zima, takže se ponožky mohou hodit, ale k postelovým hrátkám se rozhodně nehodí. Věřte, že žena určitě nebude nadšená z toho, že to chcete dělat a mít na sobě ponožky, které jste na sobě měli celý den.

Ochrana

Mluvíme tedy o jednorázovce. Už od mala nás rodiče učili, abychom nezapomínali na ochranu. Rozhodně tedy u sebe nezapomínejte nosit kondom. Nic byste neměli nechávat náhodě aby následně nedošlo k něčemu nečekanému. 

Čistá postel

Když už s vámi má žena spát, rozhodně by uvítala, abyste měli čistou postel. Vyprané povlečení, nové prostěradlo a celkově uklizené celé prostředí. Proto zkontrolujte, zda nemáte v posteli drobky, špinavé věci a tak podobně.

Kam dál?

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Neobvyklý případ bankovního podvodu : Žena byla zatčena poté, co se pokusila použít tělo svého zesnulého strýčka k získání bankovní půjčky

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Další články