Namočila houby a pak je podusila s hovězím masem. Dala na to volské oko a za chvíli podávala lahodu, jakou ještě nejedli!

2403
Sdílejte

Nakonec omáčku zahustěte moukou rozmíchanou v troše vody a povařte minimálně 20 minut. Hotový pokrm zjemněte plátkem másla. Podávejte s volským okem a rýží nebo hranolkami. Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články