Namočila houby a pak je podusila s hovězím masem. Dala na to volské oko a za chvíli podávala lahodu, jakou ještě nejedli!

1001
Sdílejte

Cibuli nakrájejte na kostičky a orestujte dozlatova ve výpeku z masa. K takto opečené cibuli vraťte maso a přidejte vymačkané houby. Zalijte trochou vody, nebo vývaru a duste doměkka. Podle potřeby osolte a opepřete.

Nakonec omáčku zahustěte moukou rozmíchanou v troše vody a povařte minimálně 20 minut. Hotový pokrm zjemněte plátkem másla. Podávejte s volským okem a rýží nebo hranolkami. Dobrou chuť.

Kam dál?

Nepečené FERRERO kuličky, které každý miluje: Chutnají úplně jako kupovaný dezert z obchodu

Když chci připravit rychlé občerstvení, tento recept mě vždy zachrání ! Tyto sýrové kulky jsou u nás v rodině hitem !

Lahodná zmrzlina BEZ cukru za 1 minutu: Žádná smetana, vejce a můžete ji také na dietě – dělám ji celou sezónu !

Babiččina čalamáda na studeno – nejlepší RECEPT: Žádné zavařování ani vaření! Jde o nejlepší přílohu, jakou znám

Máte doma mléko a jahody? Připravte si tyto osvěžující jahodové poháry a budete se olizovat !

Další články