Lahůdkový salát pro líné: Takové recepty miluji – fantastická chuť a žádná práce, celá naše rodina ho doslova zbožňuje !

10874
Sdílejte

ocet nebo citrónovou šťávu

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Vejce vyjmeme z chladničky dříve, aby získali pokojovou teplotu. Potom žloutky oddělíme od bílků, na majonézu bílky nebudeme potřebovat.

2. Žloutky vyšleháme metličkou nebo elektrickým šlehačem a přitom po kapkách přiléváme olej.

3. Když hmota začne houstnout, pramínek oleje může být silnější. Pokud už máme majonézu tuhou, přidáme trochu soli, cukru a pár kapek octa nebo citronové šťávy a na závěr trochu prošleháme.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články