Nakrájela hříbky a zalila je smetanou. Pak to zasypala šalvějí a za 10 minut už voněla celá kuchyně. Ani nemusela volat strávníky, protože se sami seběhli ke stolu!

1124
Sdílejte

Vyrazili jste si na houby a měli jste štěstí. S radostí si nesete košík plný praváků, dubáků a jiných hříbků a možná i lišek, nebo václavek. Dnes vám nabízíme recept na famózní hříbkovou omáčku. Zatímco se bude vařit na sporáku, na grilu připravíte báječná šťavnatá kuřecí prsíčka. Vychutnejte si lahodný plátek zalitý delikátní jemnou omáčkou s fantastickou chutí “masa lesa.”

Kam dál?

Jednoduchý způsob skladování masa. Takhle vydrží až rok !

Fantastický jablečný dezert s pudinkem: Perfektní k posezení s rodinou nebo přáteli. BEZ PEČENÍ !

Karamelový cheesecake do sklenic, který se nepeče a nevaří: Uložte si recept, tohle je nejlepší dobrota jakou znám !

Každý opěvuje tyto hrnečkové bagety: Jen zamíchat a poté dát na plech, není s nimi žádná extra práce !

Lahodný krémový dort hotový za 30 minut: Vynikající dezert pro líné hospodyňky

Další články