Nakrájela hříbky a zalila je smetanou. Pak to zasypala šalvějí a za 10 minut už voněla celá kuchyně. Ani nemusela volat strávníky, protože se sami seběhli ke stolu!

1447
Sdílejte

Vyrazili jste si na houby a měli jste štěstí. S radostí si nesete košík plný praváků, dubáků a jiných hříbků a možná i lišek, nebo václavek. Dnes vám nabízíme recept na famózní hříbkovou omáčku. Zatímco se bude vařit na sporáku, na grilu připravíte báječná šťavnatá kuřecí prsíčka. Vychutnejte si lahodný plátek zalitý delikátní jemnou omáčkou s fantastickou chutí “masa lesa.”

Kam dál?

Banánové řezy: Úžasný zákusek s neodolatelným krémem…

Studený, tvarohový koláč s jahodami, ideální na léto! MŇÁM !

Prudce návykové Tiramisu jednohubky: Když je jednou ochutnáte, nebudete se jich moci dojíst !

Skvělé Balkánské řezy, kterým se těžko odolává !

Nejlepší recept na moravské koláče jaké jste kdy jedli: Těsto je vláčné a měkoučké jako obláček !

Další články