Královský jablkový koláč: Jedná se o klenot každé oslavy – fantastická chuť a jednoduchá příprava !

18186
Sdílejte

3) Dáme péct na 25-30 minut při 170 stupních. Poté ho necháme vychladnout při pokojové teplotě.

Recept pokračuje na další straně

4) Jablka si oloupeme a nakrájíme na kousky, které zalijeme cca 3/4 šálky vody a dáme podusit do měkka. Nakonec je zahustíme 1 bal. vanilkového pudinkového prášku.

5) Směs navrstvíme na vychladnuté těsto, uhladíme a nakonec přidáme smetanovou vrstvu – smetanu vyšleháme s cukrem a zakysanou smetanou a nakonec zahustíme želatinovým ztužovačem.

6) Už stačí jen před podáváním posypat povrch čokoládou.

Přejeme Vám dobrou chuť!

zdroj: zcukrempudrem

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články