Královský jablkový koláč: Jedná se o klenot každé oslavy – fantastická chuť a jednoduchá příprava !

18185
Sdílejte

Na krém:

300 g smetany na šlehání
150 zakysané smetany
želatinový ztužovač za studena
3 polívkové lžíce moučkového cukru

Na posypání:

150 g tmavé nebo mléčné čokolády

Recept pokračuje na další straně

Jak postupovat:

1) Nejdříve si vyšleháme bílky s cukrem na sníh, do sněhu opatrně vmícháme ostatní přísady na piškot při nízkých otáčkách.

2) Těsto navrstvíme na předem vymaštěný a vysypaný plech s průměrem 22 cm.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články