Nasypala jahody do mascarpone a šlehačky. Za 20 minut udělala tak luxusní zákusek, jaký si kupují jen ti nejbohatší. Udělejte si ho doma za pár korun!

3928
Sdílejte

Rozmixujte najemno 150 g jahod. Zbytek nakrájejte a nechejte na ozdobu.

V misce si rozmíchejte mascarpone, do tuha vyšlehanou šlehačku, cukr a rozmixované jahody. Přidejte podle návodu připravenou želatinu a promíchejte. Pokud se vám krém zdá málo sladký, přidejte cukr dle vaší chuti.

Vychladlý korpus potřete tenkou vrstvou jahodového džemu, navrstvěte krém a povrch ozdobte kousky jahod. Hotový koláč dejte do ledničky aspoň na 12 hodin. Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články