HROZNÉ !!! : Tadeáška (†4 měs.) našli mrtvého! Policie vyslechne dvě osoby

2981
Sdílejte

V pátek Veronika, matka malého Tadeáška z Mělnicka nahlásila na policii, že jí někdo v zámeckém parku v Hoříně na Mělnicku ukradl kočárek i s dítětem. Po dítěti dva dny marně pátrala policie i hasiči. Podle rodinné známé chlapečka však spíš byla matka často pod vlivem drog a kočárek i s chlapečkem někde zapomněla. Čtyřměsíční chlapeček prý v kočárku byl neustále.

„Nestarala se. Stávalo se, že ji lidé potkávali opilou s kočárem, všímalo si toho dost okolí, naháněla ji sociálka i policie,“ řekla rodinná známá. Ona sama prý únosu nevěřila a myslí si, že spíš byla matka zdrogovaná a kočárek nechala bůhví kde.

Podle ní měla údajně matka spory se svým otcem a odmítala veškerou pomoc, kterou jí nabízel, včetně třípokojového bytu, v němž by se mohla o dítě starat. Místo toho žila raději u známých, na sociálce prý však tvrdila, že má zažádáno o místo v azylovém domě.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Osmi měsíční Daliborek onemocněl rakovinou a prodělal několik operací mozku. Přesto se stále usmívá a dělá rozdává radost

VELKÉ NEŠTĚSTÍ v USA : Do řeky se zřítil obří čtyřproudový silniční most i s auty! Předtím do něj narazila nákladní loď. Pátrá se po obětech

Kvůli nedostatku pozornosti žárlivá kočka předstírala zranění. Majitelku její trik přišel draho

V Bohnické léčebně zaklekl policista pacienta, který poté zemřel

V Praze málem došlo k neštěstí. Dvouletá holčička balancovala v otevřeném okně bytu, zatímco matka tvrdě spala

Další články