Houby zasypala parmazánem a cibulí. Za 10 minut servírovala takové ragú, které nadchlo i tchýni!

1987
Sdílejte

Děsí vás představa celého dne stráveného u sporáku? Abyste se dobře a zdravě najedli, stačí vám jen chvilka. A za pár minut máte fantastický oběd na stole. Vyzkoušejte báječné bylinkové omelety s famózní bohatou náplní. Lahodné čerstvé houby a parmazán jsou skvělá kombinace pro každou příležitost. Plněné omelety úžasně zasytí a dodají tělu tolik potřebné vitamíny a bílkoviny. A navíc božsky chutnají. Na nic nečekejte a hned je vyzkoušejte!

 

Ingredience

  • 3 vejce
  • 2 hrsti čerstvých nebo zmrazených hub
  • 1 menší cibule
  • 2 polévkové lžíce nastrouhaného parmezánu
  • 100 ml smetany
  • sůl, mletý pepř
  • olej
  • hrst nakrájené čerstvé pažitky a petrželové natě
  • listy rukoly nebo ledového salátu na ozdobu

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články