Houby zasypala parmazánem a cibulí. Za 10 minut servírovala takové ragú, které nadchlo i tchýni!

1969
Sdílejte

Do větší sklenice rozklepněte vajíčka. Přidejte sůl, pepř a najemno nasekanou pažitku a petrželku. Dobře rozšlehejte. Na pánvi rozehřejte dvě polévkové lžíce oleje a vlijte vaječnou směs. Zmírněte plamen a pomalu nechte omeletu propékat, dokud nebude i ze svrchní strany hotová. Ale neotáčejte ji.

Hotovou omeletu přesuňte na talíř. Na polovinu nasypte houbové ragú. Omeletu přeložte a ozdobte lístky rukoly, ledového nebo jiného salátu. Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články