Houby zasypala parmazánem a cibulí. Za 10 minut servírovala takové ragú, které nadchlo i tchýni!

1972
Sdílejte

Pracovní postup

Cibuli najemno nasekejte a krátce orestujte na troše olivového oleje. Přidejte houby a restujte dalších 10 až  15 minut, nebo dokud houby nezměknou. Pokud máte čerstvé lesní houby, přilijte trochu vody a poduste je. Žampiony nebo zmrazené houby stačí tepelně zpracovat kratší dobu.

K měkkým houbám přidejte smetanu a parmazán. Za stálého míchání nechte chvilku přejít varem. Osolte a opepřete.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články