5. Dort ozdobíme: Druhý den dotuha vyšleháme smetanu s prosetým práškovým cukrem. Dort vyjmeme z formy. Vrch i boky potřeme přibližně třetinou šlehačky. Zbytkem šlehačky a kávovými zrny ozdobíme povrch dortu. Uprostřed vytvoříme šlehačkový kruh, který vyplníme vaječným likérem.
Dobrou chuť
Kam dál?
- Takovou přípravu hovězího jistě neznáte. Luxusní roštěnec přelitý báječnou šťávou, jaký jste ještě neochutnali.
- Retro dezert : Jemné žloutkové řezy. Lepší nekoupíte ani v cukrárně !
- Vynikající dezert ze sušenek s jednoduchou a rychlou přípravou a luxusním krémem
- Milionový Sacher dort podle 100 let starého receptu: Takovou dobrotu nekoupíte ani v cukrárně ve Vídni, tajemství je v korpusu !