3. Připravíme nádivku: Plátky želatiny zalijeme trochou vody. V misce smícháme jogurt, vaječný likér a moučkový cukr. Želatinu rozpustíme a vyšleháme se 3 lžícemi jogurtového krému. Tuto směs pak smícháme se zbytkem jogurtového krému. Na chvíli odložíme do chladu. Když masa začne želírovat, přimícháme okapané višně. Nakonec vmícháme dotuha vyšlehanou smetanu.
Recept pokračuje na další straně
4. Vychladlý korpus dvakrát vodorovně překrojíme. Jeden plát vložíme zpět do formy a natřeme polovinou krému. Přikryjeme druhým plátem, mírně přitlačíme. Natřeme zbytkem krému, na který dáme poslední plát. Dort přes noc odložíme do chladu ztuhnout.
Recept pokračuje na další straně
5. Dort ozdobíme: Druhý den dotuha vyšleháme smetanu s prosetým práškovým cukrem. Dort vyjmeme z formy. Vrch i boky potřeme přibližně třetinou šlehačky. Zbytkem šlehačky a kávovými zrny ozdobíme povrch dortu. Uprostřed vytvoříme šlehačkový kruh, který vyplníme vaječným likérem.
Dobrou chuť