Famózní piškotové řezy s pudinkem zdobené dětskými piškoty a čokoládovou polevou

17953
Sdílejte

5. Pudinkovou hmotu nalijeme na prochladlý upečený korpus, na pudink vyskládáme dětské piškoty, dezert necháme v lednici ztuhnout

Pokračování na další straně

6. Ve vodě rozehřátou polevou ozdobíme povrch dezertu, v lednici necháme, nejlépe do druhého dne, ztuhnout, pak rozkrájíme na jednotlivé řezy a můžeme podávat.

Doporučení:

Vaření pudinku: Polovinu mléka dáme vařit, v druhé polovině studeného mléka rozmícháme pudinkový prášek a cukr. Jakmile přivedeme mléko k varu, za stálého míchání přilijeme studené mléko s pudinkem. Mícháme tak dlouho, až pudink přivedeme k varu a vaříme 1-2 minuty. Sundáme z tepla a dále zpracováváme dle příslušných receptur.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články