Domácí rohlíky jako z pekárny: Pečou se jen 10 minut a lepší domácí pečivo jste ještě nejedli !

9743
Sdílejte

Postup:

1. Ze surovin klasickým způsobem připravíme kynuté těsto – kvásek z vlažného mléka, cukru a droždí. Pak přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké, vláčné těsto, které dáme vykynout na teplé místo.

2. Z vykynutého těsta zprávu 27 malých bochánků, které necháme ještě chvíli pod utěrkou vykynout.

3. Když jsou bochánky vykynuté, každou rozválíme na délku asi 20 cm.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články