Domácí bylinkové máslo s medvědím česnekem a parmazánem, které si můžete doma snadno a rychle udělat

954
Sdílejte

5. Vše promícháme, osolíme a ochutnáme, případně ještě dosolíme

6. Vzniklou směs plníme buď do formiček, nebo zabalíme do potravinářské folie.

Doporučení:

Můžete jej uchovávat v lednici, pro dlouhodobou spotřebu pak v mrazáku.

Kam dál?

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Další články