Cukrářský skvost : Pařížský dort, který zvládne každý

6734
Sdílejte

Pozor, směs se ráda připaluje, a proto vařte buďto ve vodní lázni nebo jen velmi zlehka a míchejte nejlépe elektrickým šlehačem. Pokud se i přesto vytvoří hrudky, rozbijte je ponorným mixérem.
foto
Banány nakrájejte na drobno a pokapejte citronovou šťávou.

Změklé máslo vložte do jiné mísy, vyšlehejte ho doběla s vanilkovým cukrem nebo esencí a poté zašlehejte žloutkový základ. Krém rozdělte na dvě části a do větší z nich vmíchejte pokrájené banány.
Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Luxusní jablkové poháry: Minimum času, jen pár surovin a máte bombastický dezert, který všem vyrazí dech !

Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Další články