Cukrářský skvost : Pařížský dort, který zvládne každý

6734
Sdílejte

Pak upečte světlý korpus
Ořechy nasucho opražte v troubě a rozdrťte je paličkou, válečkem nebo jiným způsobem na drť. Tu pak důkladně promíchejte s moukou.

Ze sedmi vajec oddělte bílky a se špetkou soli opět vyšlehejte sníh. Žloutky si schovejte na později, budeme z nich připravovat krém. Do sněhu pak zašlehejte cukr a vmíchejte připravenou směs ořechové drti a mouky. Důkladně promíchejte a těsto rozetřete do dortové formy a dejte péct na stejnou teplotu po dobu 20 až 25 minut.
Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Luxusní jablkové poháry: Minimum času, jen pár surovin a máte bombastický dezert, který všem vyrazí dech !

Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Další články