Cukrářský skvost : Pařížský dort, který zvládne každý

6734
Sdílejte

Postup pečení

Nejprve připravte 2 tmavé korpusy
Rozehřejte troubu na 170°C a připravte si dvě dortové formy o průměru 24 centimetrů, jejichž dno vyložte pečicím papírem.

Oddělte u připravených 4 vajec bílky od žloutků a z bílků se špetkou soli vyšlehejte tuhý sníh. Do něho pak pomalu zašlehejte cukr a následně pak i žloutky. Vedle do mísy nasypejte mouku, prášek do pečiva a kakao a důkladně rozmíchejte. Tuto směs pak opatrně ručně vmíchejte do bílkové pěny.

Hotové těsto rozdělte na polovic do dvou připravených forem a pečte v předehřáté troubě zhruba 15 minut.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Luxusní jablkové poháry: Minimum času, jen pár surovin a máte bombastický dezert, který všem vyrazí dech !

Tento geniální CHLÉB bez droždí a sody je jednoduchý na přípravu a měkoučký vydrží i týden : Ani minutu nekyne !

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Další články