Chcete poznat svůj osud ? Vyberte si jednu kartu, která se vám nejvíce líbí !

4938
Sdílejte

Karta číslo 6: Zralost

Jste hotová, celistvá osobnost, dobře znáte své přednosti i nedostatky. Umíte mít rádi sami sebe. Vážíte si poctivých, sebejistých lidí. Rozprostírá se před vámi zcela otevřené široké pole možností, využijte je!

Svou práci děláte výborně. V současné etapě jste zcela schopni s přehledem zvládnout něco pro vás naprosto nového. Nemusíte mít obavy, že by se vám nedařilo. Pokud vaše odhodlání ke změnám bude upřímné, pak vše, do čeho se pustíte, skončí pro vás úspěchem.

Pokračování na další straně

Karta číslo 7: Sen

Vy jste nikdy nepřestali snít, viďte? V průběhu života jen jedny sny nahrazují jiné. Ale když se poctivě a důkladně zamyslíte, jistě uznáte, že jeden tajný sen zůstal. Pamatujete si ještě, který to je?

Realita života však říká, že se nestává, aby člověk jenom snil a čekal, až se v jeho životě vyskytne někdo, s kým se všechny jeho sny naplní, aniž by sám cokoli samostatného podnikl.

Takové čekání je velmi naivní. Svůj život, svoje štěstí, tvoří každý sám. Přejete-li si, aby váš život byl lepší, bohatší a krásnější, vyhrňte si rukávy a svůj osud utvářejte sami. Pokud se k tomu dokážete odhodlat, Vesmír vaše úsilí dozajista odmění.

Karta číslo 8: Harmonie

Karta harmonie vám napovídá zcela jasně: naslouchejte sami sobě, svému srdci a nedejte na všechno, co vám kdo říká a radí, i když to třeba jsou vaši blízcí. Jistě, přejí vám jenom to dobré, ale ani oni nemají vždycky pravdu. Mohou se mýlit.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články