Chcete poznat svůj osud ? Vyberte si jednu kartu, která se vám nejvíce líbí !

4938
Sdílejte

Váš výběr naznačuje, že na vás leží náročná povinnost a velká zodpovědnost. Může souviset s vaší rodinou nebo blízkými přáteli. Přesto že vás bezpochyby lze označit za člověka velmi moudrého, občas zapomínáte, že uvnitř každého z nás žije dítě, které je třeba hýčkat. I vy ho v sobě máte.

Udělejte něco, o čem už dávno sníte. Jistě, dávno už jste dospělí, ale co je špatného na tom, být sem tam znovu dítětem?

Dívejte se na svět dětskýma očima a vychutnávejte si krásu okamžiků. Neberte toho na sebe příliš, zvláště cizího ne. Nijak vám to nepomůže dosáhnout toho, po čem toužíte, naopak vás to zbavuje sil.

Karta číslo 4: Oslava

Karta s tímto tématem ukazuje, že se v poslední době snažíte otevírat světu a novým možnostem. Jste naladěni na zlepšení svého života – a to je moc dobře.

Jste zajímavý, pozitivně naladěný člověk a k oslavě rozhodně nepotřebujete žádný zvláštní důvod. Umíte si užít každý okamžik a radovat se ze života. Je to velmi nakažlivé a všichni blízcí vás za to zbožňují. Radovat se spolu s vámi je radost dvojnásobná. Pokračujte tak dál. Budete moci pozorovat, jak se svět kolem vás stále proměňuje k lepšímu.

Pokračování na další straně

Karta číslo 5: Mistr

Závažná karta, která vypovídá mnohé o člověku, který si ji vybral. Jste zcela soběstační, znáte svou cenu a umíte si vážit svého času. Nejíst závislí na cizím názoru a rozhodujete se zcela samostatně. Pokud se tážete po něčím mínění, pak pouze člověka blízkého a důvěryhodného. Čistě jen proto, aby vám potvrdil, že máte pravdu.

Měli byste se snažit vyhnout každé rutině, častěji si dopřát odpočinek, více času trávit s přáteli i partnerem. Nenořte se tak hluboce do víru událostí a problémů. Zdá se, že vás brzy očekává příjemné setkání, které pro vás mnohé změní.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články