Červnový VELKÝ HOROSKOP. Láska ovládne téměř všechna znamení! Kdo ale bude hlavně pracovat?

6607
Sdílejte

Pro která znamení bude šestý měsíc letošního roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte ve vašem horoskopu na měsíc červen!

BERAN

Pro Berany bude ústředním tématem láska. Vypadá to, že byste si mohli splnit všechna vaše přání! Singles by měli mít okolo 19. června oči na stopkách, ačkoliv se ctitel nejspíš ozve sám. Pravděpodobně se znáte delší dobu. Na pracovní půdě to tak veselé nebude. Dostáváte se do presu, kdy je nutné odvést perfektní výsledky za zlomek času. Opatrně našlapujete v otázkách financí. Závěr měsíce by mohl vysát bankovní účet.

Horoskop pokračuje na další straně

BÝK

Milí Býci, vy vstupujete do nádherného měsíce, který rozvíjí váš dosud ještě dřímající potenciál. Připomínáte jarní přírodu, která se probouzí po zimě a hraje všemi krásami. Změny k lepšímu přichází v několika vlnách a dotýkají se lásky, kariéry i osobního života. Až do 27. června visí ve vzduchu možnost vzrušujícího dobrodružství. Ani finančně nezůstanete na holičkách. Případné investice si promýšlíte do detailu.

Horoskop pokračuje na další straně

BLÍŽENEC

Blíženci, vy v polovině roku nezapomínejte na eleganci a lehkost, s jakou umíte řešit všechny situace. Ladně byste měli kličkovat před mezilidskými konflikty a držet hlavu vzhůru. Nebude to snadné, protože vaše nervy budou neustále v napětí. Zejména na pracovní půdě by se vám emoční výbuchy nepříjemně vymstily. Opatrnost vyžadují i milostné vazby, kde bezmezně důvěřujete člověku, jenž si to nezaslouží. Přehodnoťte svůj přístup a snažte se o vyváženost ve všem, to je odkaz, který vám přináší váš narozeninový měsíc.

Horoskop pokračuje na další straně

RAK

Jako praví Raci se pouštíte do každé příležitosti, která se vám naskytne, a protože umíte být náležitě houževnatí, dařit se vám bude nejen na poli lásky. Vězte, že nyní můžete mít v hrsti každého člověka, na něhož si uděláte zálusk. Šťastné okolnosti se nevyhýbají ani pracovní sféře. Nadřízení oceňují vaše zapálení pro věc a rozhodnou se svěřit vám důležitý projekt. Od 20. 6. ale pozor, ať nejste až přespříliš odvážní. Neriskujte všechno, co jste dosud svým přičiněním získali.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články