Červnový VELKÝ HOROSKOP. Láska ovládne téměř všechna znamení! Kdo ale bude hlavně pracovat?

6629
Sdílejte

Horoskop pokračuje na další straně

STŘELEC

Střelce čeká „zkouškové období“, kdy je nutné neztrácet naději v lepší zítřky. Hvězdy si tak trošku postavily hlavu a až do 27. června komplikují vaše mezilidské vztahy. Snaha o nalezení spřízněné duše vám přivede do života nesprávné typy protějšků. Raději ještě pár týdnů počkejte. Na pracovišti zůstanete na náročné úkoly sami. Nespoléhejte se na to, že vám kolegové, nebo dokonce šéfové s něčím pomohou, zatněte zuby a pracujte naplno, jak to jen půjde.

Horoskop pokračuje na další straně

KOZOROH

Červen smazává tabu a bariéry v milostném životě, milí Kozorozi. Zatímco manželství se díky tomu mohou zbavit stereotypu v ložnici i komunikaci, singles mají šanci k seznámení. Do 27. června jsou podmínky pro sblížení s atraktivním člověkem na maximu. Tentokrát není prioritou upravený zevnějšek, ale krása a hlavně moudrost, která z vás vyzařuje. Zkraje měsíce máte štěstí ve hře, vypadá to na finanční přírůstek!

Horoskop pokračuje na další straně

Zrozenci znamení Vodnáře mají po celý měsíc úsměv od ucha k uchu. Důvodů k radosti bude několik, ty největší přichází v milostném životě. Pokud jste osamělé dušičky, dočkáte se vzplanutí, o němž jste zatím četli tak maximálně v ženských časopisech. Upoutáte svými silnými stránkami, nebo díky nějakému pracovnímu úspěchu. Daří se vám také po finanční stránce, ale rychle nabyté prostředky můžete stejně rychle rozfortovat, tak pozor na to!

Horoskop pokračuje na další straně

RYBY

Červen začne poněkud zvláštně a hned si u vás zkazí reputaci. Věřte tomu, milé Ryby, že každý problém má své řešení a v závěru měsíce se mnoha starostem zasmějete. Zejména v lásce si potřebujete ujasnit, co vlastně chcete. Čerstvě zadaní skrz růžové brýle neviděli, že jsou se svou polovičkou jako oheň a voda. Teď si přestanete cokoliv nalhávat a bez výčitek se rozejdete. Lepší vyhlídky nabízí zaměstnání!

 

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články