Červnový VELKÝ HOROSKOP. Láska ovládne téměř všechna znamení! Kdo ale bude hlavně pracovat?

6629
Sdílejte

Horoskop pokračuje na další straně

LEV

Červnové klima je, milí Lvi, velmi přívětivé v záležitostech milostných a vypadá to, že byste se mohli nečekaně sblížit se sympatickým člověkem. Nemusíte se dokonce bát, že by vám stydlivý nápadník zmizel v davu, protože tento ctitel dá jasně najevo, že o vás stojí. Kolem 20. června máte díky lásce hlavu v oblacích. Aktuální situace vám dolévá pohár optimismu, udržujete si nadhled, i když řešíte nelehké potíže v soukromí i práci.

Horoskop pokračuje na další straně

PANNA

Houževnatost vašeho znamení, milé Panny, je nyní v červnu potřebná především v mezilidských vztazích. Nezadaní jsou smutní, že nepotkávají vhodné adepty na seznámení, jedinci ve vztahu by zase ocenili pár dní bez protějšku. Změnou mohou projít i další vztahy včetně rodinných či přátelských vazeb. Najdete odvahu, abyste se odstřihli od člověka, který vám víc bere než dává. Poslední červnová dekáda je jako stvořená pro pracovní rozmach, takže se nenechte ničím rozptylovat!

Horoskop pokračuje na další straně

VÁHY

Ptáte se, na jaké věci se můžete v průběhu června těšit, milí zrozenci znamení Vah? V lásce to vypadá na hezké okamžiky nejen pro ty zadané z vás, ale dokonce i u dušiček, které jsou zatím bez lepší polovičky. Nejlepší příležitosti k seznámení nastávají v poslední dekádě, kdy zapůsobíte na inteligentního člověka. Práce jde nyní lehce stranou, nemáte náladu na žádné povinnosti, takže se snažíte ulít, jak se dá. Pozor si ale dejte na šéfa, ten je ve střehu!

Horoskop pokračuje na další straně

ŠTÍR

Šťastnou kartu jste si, milí Štíři, tentokrát vytáhli v pracovní sféře, případně ve studiu. Můžete zazářit a upoutat pozornost potenciálního zaměstnavatele. Plusové body sklízíte hlavně za bleskurychlé myšlenkové pochody. Pokud budete rozesílat životopisy, zvolte dobu okolo 12. června, kdy při vás stojí celé vesmírné plénum. Závěr měsíce je jako stvořený pro milostné tokání. Vztahem vládne vzácné porozuměním.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články