Pomlela bůček s kořením a vrazila do toho vejce. Připravila rodině delikatesní paštiku, jakou nekoupíte v žádném obchodě. A jedly ji dokonce i děti!

1965
Sdílejte

Paštiku sterilujte 60 minut při teplotě 80 – 90°C. Skladujte v chladu a temnu, podávejte s čerstvým pečivem. Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články