Pomlela bůček s kořením a vrazila do toho vejce. Připravila rodině delikatesní paštiku, jakou nekoupíte v žádném obchodě. A jedly ji dokonce i děti!

1943
Sdílejte

Pracovní postup

Bůček, očištěné papriky, rajčata, česnek a feferonky spolu namelte na jemném mlýnku. Pomletou směs osolte, opepřete a dobře promíchejte. Poté ji vložte do většího hrnce nebo do paštikové formy a zvolna vařte nejlépe v páře 2 hodiny. Uvařenou hmotu nechte vychladnout do druhého dne.

Druhý den přidejte hořčici a celá vejce. Ponorným mixérem vymixujte na hladkou kaši, kterou naplňte do malých zavařovacích skleniček (nejlépe se závitem).

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články