Pomlela bůček s kořením a vrazila do toho vejce. Připravila rodině delikatesní paštiku, jakou nekoupíte v žádném obchodě. A jedly ji dokonce i děti!

1965
Sdílejte

Domácí paštiky byly odjakživa mimořádně oblíbené. Patřily k tomu nejlepšímu, co si mohli lidé namazat na chleba. Potřebujete hlavně dobré suroviny, jako je krásně prorostlý bůček, lahodná čerstvá zelenina a koření. Příprava je až neuvěřitelně snadná a pokrm určitě stojí za to, i když trvá trochu déle, než si na něm pochutnáte. Času určitě nelitujte a připravte si famózní domácí nefalšovanou bůčkovou paštiku už dnes.

Ingredience

  • 2 kg prorostlého bůčku
  • 1,5 kg očištěných paprik (bez jadřinců a jadérek)
  • 1,5 kg rajčat
  • 5 stroužků česneku
  • 5 feferonek
  • 1 malý sáček mletého pepře
  • sůl dle chuti
  • 350 g plnotučné hořčice
  • 12 vajec

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články