Pomlela bůček s kořením a vrazila do toho vejce. Připravila rodině delikatesní paštiku, jakou nekoupíte v žádném obchodě. A jedly ji dokonce i děti!

Sdílejte

Domácí paštiky byly odjakživa mimořádně oblíbené. Patřily k tomu nejlepšímu, co si mohli lidé namazat na chleba. Potřebujete hlavně dobré suroviny, jako je krásně prorostlý bůček, lahodná čerstvá zelenina a koření. Příprava je až neuvěřitelně snadná a pokrm určitě stojí za to, i když trvá trochu déle, než si na něm pochutnáte. Času určitě nelitujte a připravte si famózní domácí nefalšovanou bůčkovou paštiku už dnes.

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články