Hodila brambory do vody a přidala k nim taveňák. Za 10 minut servírovala takovou bramboračku, jakou uměly jen naše babičky!

2371
Sdílejte

Polévku rozmixujte. Přidejte tavený sýr a nastrouhaný parmazán. Vařte na mírném ohni. Až se sýry rozpustí, odstavte. Nakonec přidejte pažitku, mléko, prolisovaný česnek.

Chleba nakrájejte na kostičky a dokřupava opečte na oleji. Před podáváním vložte do polévky. Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články