Hodila brambory do vody a přidala k nim taveňák. Za 10 minut servírovala takovou bramboračku, jakou uměly jen naše babičky!

2386
Sdílejte

 

Ingredience

  • 2 střední cibule
  • 2 ks taveného sýra ve střívku
  • 4 brambory
  • 2 stroužky česneku
  • 300 ml mléka
  • 100 g parmazánu
  • sůl, mletý pepř
  • 3 polévkové lžíce nakrájené pažitky
  • 1 polévková lžíce oleje
  • 1,5 litru vody nebo vývaru
  • chleba

Pracovní postup

Cibuli najemno nakrájejte a nechte zesklovatět na rozpáleném oleji. Přidejte oloupané a na malé kostičky nakrájené brambory. Zalijte vodou nebo vývarem, podle potřeby osolte a opepřete. Vařte, dokud brambory nezměknou.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články