2. Hotové těsto naplníme do zdobícího cukrářského sáčku s řezanou špičkou a tlačíme na máslem vymazaný plech věnečky. Pečeme ve vyhřáté troubě 10 minut na 200 stupňů, poté ztlumíme na 170 a pečeme ještě dalších 10 minut. Troubu předčasně neotvíráme!!! Ještě horké prokrojíme a po vychladnutí plníme krémem a potíráme polevou.
3. Krém: Takto připravený krém se nesráží ani nedělá hrudky. Připravuji ho den předem, aby se dobře vychladil. Z mléka, cukrů a pudinkových prášků uvaříme hustý pudink a do ještě horkého zašleháme vařečkou po částech máslo.
Recept pokračuje na další straně
4. Částečně zchladlé přendáme do mísy, zakryjeme neprodyšně mikrotenem a když vše vychladne, strčíme do lednice. Druhý den vyndáme z lednice, důkladně našleháme ručním elektrickým šlehačem a můžeme použít.
5. Poleva:
Vše promícháme dohladka metličkou a připravenou polevou věnečky hned poléváme.
Hotové věnečky uložíme do chladu alespoň na chvilku uležet.