„Benátská noc“ Luxusní čokoládovo-vanilkový dezert s luxusní polevou – hotový za 35 minut !

21222
Sdílejte

KRÉM

5 žloutků
100 gramů cukru
4 polévkové lžíce mouky
500 ml mléka
Vanilkové aroma
200 g másla pokojové teploty

POLEVA

150 g čokolády
50 g másla
3 polévkové lžíce mléka

Pokračování na další straně

POSTUP

1. Nejprve si z bílků a soli vymíchejte tuhý sníh. Přidejte cukr, kokos a nakonec mouku.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články