Babička mi řekla, proč všichni dříve jedli sádlo a netrpěli na pandemie a virová onemocnění z TOHOTO prostého důvodu, který by si měl každý přečíst !

12901
Sdílejte

Sádlo je zavrhováno neprávem. Je mnohem prospěšnější, než si myslíme

Obáváte se, že sádlo je to nejhorší, co si můžete dát k jídlu? My vám ukážeme, že tomu tak není. Dokonce vám ukážeme, že to může být přesně naopak. Sádlo totiž rozhodně není tak škodlivé, jak se o něm mluví. Stačí ho konzumovat střídmě a s mírou a dokonce můžete svému tělu prospět. Podívejte se na vše, co o něm musíte vědět.

Obsahuje mnoho důležitých látek

Sádlo obsahuje celou řadu důležitých látek. Třeba vitamín B4, který ovlivňuje metabolismus bílkovin, předchází skleróze a dokonce podporuje regeneraci jater. Dále obsahuje vitamín E, který posiluje stěny krevních cév a dokáže minimalizovat případný vznik krevních sraženin. Též má vliv na regeneraci tkání.

Článek pokračuje na druhé straně

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články