Postup:
Nejdříve si připravíme máčení na sušenky. V mléce rozpustíme vanilkový cukr a krátce v něm z jedné strany máčíme máslové sušenky . Sušenky ukládáme na pracovní desku pokrytou fólií. Ukládáme 3 řady po 7 sušenkách.
Z pudinkového prášku a mléka vyšleháme pudink. Smícháme s tvarohem tak, aby nám vznikl hladký krém. Osladíme práškovým cukrem podle chuti.
Krém navrstvíme na sušenky pomocí cukrářského sáčku.
Na vrstvu krému ukládáme sušenky.
Pokračujeme opět vrstvou krému.
A vrstva sušenek .
Poslední vrstva krému a do středu uložíme na polovinu překrojené banány.
Kolem uložíme opět sušenky a zbylý krém.
Pokračování na další straně
Takto vypadá téměř hotový dezert.
Pomocí fólie spojíme a vytvoříme tvar střechy.
Šlehačku připravíme podle návodu na obalu a natřeme na vrch dezertu. Nakonec dozdobíme čokoládovou polevou.
Dáme vychladit, dozdobíme podle vkusu a máme hotovo.
Dobrou chuť