15-minutový tvarohový pamlsek s banány: Netřeba vařit, netřeba péct a lepší dezert nemají ani v cukrárně!

13865
Sdílejte

Postup:

Nejdříve si připravíme máčení na sušenky. V mléce rozpustíme vanilkový cukr a krátce v něm z jedné strany máčíme máslové sušenky . Sušenky ukládáme na pracovní desku pokrytou fólií. Ukládáme 3 řady po 7 sušenkách.

Z pudinkového prášku a mléka vyšleháme pudink. Smícháme s tvarohem tak, aby nám vznikl hladký krém. Osladíme práškovým cukrem podle chuti.

Krém navrstvíme na sušenky pomocí cukrářského sáčku.

Pokračování na další straně

Na vrstvu krému ukládáme sušenky.

Pokračujeme opět vrstvou krému.
A vrstva sušenek .
Poslední vrstva krému a do středu uložíme na polovinu překrojené banány.

Kolem uložíme opět sušenky a zbylý krém.
Pokračování na další straně

Takto vypadá téměř hotový dezert.

Pomocí fólie spojíme a vytvoříme tvar střechy.


Šlehačku připravíme podle návodu na obalu a natřeme na vrch dezertu. Nakonec dozdobíme čokoládovou polevou.

Dáme vychladit, dozdobíme podle vkusu a máme hotovo.

Dobrou chuť

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články