Během karantény jsem zhubla 17kg! Stačilo jen mírně cvičit a pít tohle kouzelné kafe!

3432
Sdílejte

Následně se mi začalo vše hroutit v práci, rodinné vztahy vřely a já to přestala psychicky zvládat. Upřímně si myslím, že kdybych nepoznala —BLACK LATTE– pravděpodobně bych to skutečně nezvládla. Všechny ty špatné věci, které se mi staly, mě stály mnoho psychických sil. Jelikož jsem nevěděla, jak své deprese řešit, začala jsem se přejídat.

 


Přejídání je skutečně nebezpečné, což si člověk často neuvědomuje. Jídlo “jakoby” mému psychickému stavu pomáhalo, avšak ne mému vztahu. Samozřejmě, stala se ze mě velmi brzy kulička a nebýt —BLACK LATTE–, zůstala bych kuličkou do dnes.


Můj přítel tu byl vždy pro mě a vždy se mi snažil pomoc, avšak já nebyla schopna pomocnou ruku přijmou – jedinou pomocnou ruku jsem totiž viděla v jídle. S přítelem jsme se začali pomalu odcizovat, přestala jsem se mu líbit a přestali jsme spolu i spát. Došlo to do stádia, kdy mi u lahve vína sdělil, že pokud se sebou nezačnu něco dělat, nemůže se mnou být. Nemyslel to špatně, chtěl mi jen dát ultimátum, které mi změní život a změní náš vztah. Já to pochopila, společně jsme začali brouzdat po internetu a hledat nejrůznější přípravky a doplňky, které by mi mohli pomoc zhubnout. No, a našli jsme již zmíněné —BLACK LATTE–.

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články