Žebříček žen podle znamení zvěrokruhu. Které jsou ty nejlepší partnerky do života?

6889
Sdílejte

Každé znamení má své slabé a silné stránky, které jen těžko dokážeme změnit, a právě tyto vlastnosti tvoří naši osobnost. Toto je žebříček, na jehož konci jsou prý ty nejlepší partnerky či manželky.

12. místo – Štír

Ženy narození v tomto znamení zaujímají poslední místo v tomto žebříčku. Proč? Není to proto, že by nebyly atraktivní či inteligentně, právě naopak. Jenže muži se s nimi cítí jako ve vězení. Jakmile totiž muž nedělá přesně to, co ony chtějí, hned je oheň na střeše. Tyto ženy proto raději více vyhledávají krátkodobé vztahy, ve kterých se nemusí podřizovat.

11. místo – Ryby

I přes velmi dobrým vlastnostem, které tyto ženy mají, u nich často převládá náladovost. Když se dobře vyspí a oplývají dobrou náladou, jsou to naprosto dokonalé ženy, se kterými se ani na chvilku nebudete nudit. Jakmile ale mají špatnou náladu, dokáží vytvořit peklo na zemi i z úplných maličkostí. Neumí se také příliš přizpůsobovat, chtějí dělat jen to, co jim vyhovuje a to pro vztah není úplně ideální.

10. místo – Lev

Ženy narozené ve znamení Lva rady loví a pak si se svými partnery i rády hrají, jenže jejich velkou chybou je to, že pro ně nikdo není dost dobrý. Ať pro ni uděláte všechno, vždy to bude málo a bude chtít víc. Na výběr svých partnerů je také dost opatrná a jen tak někoho si k sobě nepustí, ale pokud ano, dokáže se bezhlavě zamilovat.

9. místo – Střelec

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články