Žebříček žen podle znamení zvěrokruhu. Které jsou ty nejlepší partnerky do života?

6901
Sdílejte

Ženy v tomto znamení vědí svým kamarádkám, příbuzným i svému partnerovi naslouchat a vždy u ní najdou porozumění. Jsou také skvělými rádkyněmi a nikdy nikoho nesoudí. Avšak umí být na druhou stranu pěkně tvrdohlavé a vždy si stojí za svou pravdou, i když se právě mýlí.

4. místo – Býk

Ženy narozené ve znamení Býka jsou opravdové bojovnice, které umí jít i přes mrtvoly, jen aby dosáhli toho, co opravdu chtějí. Jsou na sebe někdy až příliš tvrdé, což je však do jisté míry i jejich kouzlo. Chtějí být úspěšné a to se jim také daří, stejného úspěchu se však snaží docílit i u svého partnera a mnohdy kvůli kariéře zapomínají na svůj osobní a partnerský život.

3. místo – Kozoroh

Ve svém životě chtějí tyto ženy být především šťastné a chtějí mít pro sebe jen to nejlepší. Někomu by se mohlo zdát, že jsou ve vztazích přelétavé, ony však jen hledají někoho, při kom nebudou muset ze svých požadavků slevit. Když někoho takového najdou, stane se pro ně středobodem vesmíru a také pro něj chtějí jen to nejlepší.

2. místo – Vodnář

Ženy ve znamení Vodnáře jsou něžné a absolutně ženské. Většinou mají vztah téměř bez hádek v naprosté harmonii. Umí se o sebe i svého muže postarat, jsou milující, chápavé a upřímné partnerky, které vědí, že kompromisy do vztahu jednoznačně patří a nedělají si velkou hlavu kvůli nevynesenému smetí.

1. místo – Rak

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články