Žebříček žen podle znamení zvěrokruhu. Které jsou ty nejlepší partnerky do života?

6889
Sdílejte

Tyto ženy jsou doslova malí ďáblíci na Zemi. Když se pustíte do vztahu se ženou v znamení Štíra, měli byste vědět, že od této chvíle bude vše jen podle ní a pokud to tak nebude, nechtějte ani vědět, co přijde. Slovo kompromis pro tyto ženy nemá místo, což je důvod, proč jim vztahy příliš dlouho nevydrží.

8. místo – Blíženci

Ženy narozené ve znamení Blíženců mají jednu velmi specifickou vlastnost a to takovou, že dokáží během pár minut prokouknout každého, takže před nimi jen máloco utajit. Ze všeho nejvíc tyto ženy nesnášejí lež a přetvářku. Pokud však sdílíte stejné hodnoty, bude vám vztah klapat.

7. místo – Beran

Žena v tomto znamení oplývá vysokým sebevědomím a tvrdohlavostí. Jakákoliv kritika ji dokáže pěkně vytočit. Oproti jiným znamením zvěrokruhu se však nesnaží svého partnera převychovat, což je něco, co opačné pohlaví zcela jistě ocení.

6. místo – Váhy

Váhy se na první pohled zdají být dokonalými partnerkami – milují svou rodinu, vědí skvěle vařit a starat se o domácnost. Zlom však přichází ve chvíli, kdy ji něčím naštvete a může se opravdu jednat o drobnost. Jsou totiž dost výbušné, ale když však tyto výbuchy hněvu ustojíte, po chvíli se uklidní a opět jsou tou dokonalou ženou, jak ji znáte.

5. místo – Panna

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články