Když rodina slyšela, že bude k obědu dýně, začala prskat. Jakmile ochutnali jedno sousto, byl za pár minut prázdný plech!

2546
Sdílejte

Dochází vám nápady, co uvaříte k obědu? Vezměte zapékací misku, naplňte ji, šoupněte do trouby a máte hotovo! Zapékat se dá úplně všechno. Dnes vám přinášíme recept na zapečenou dýni Hokkaidó. Tato zelenina je k dostání po celý rok. Připravte ji s masem i bez něj, ať si na své přijdou i vegetariáni. Příprava je snadná a rychlá, takže ji zvládnou i úplní začátečníci.

Ingredience

    • dýně Hokkaidó
    • 2-3 stroužky česneku podle chuti
    • 1 cibule
    • 150 g šunky
    • 250 g rajčat
    • 50 ml mléka
    • 2 vejce
    • 100 g měkkého sýra
    • sůl, pepř,
    • hrst strouhanky
    • olej

Pracovní postup

Dýni oloupejte a nakrájejte na nudličky. Osmahněte je ze všech stran dozlatova na oleji a odložte na talíř. Na stejném oleji osmahněte kolečka nebo nudličky rajčat. Také je odložte stranou.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články