Smíchala čočku s cibulí a uzeninou. Za 15 minut servírovala takový oběd, po kterém se olizovala celá rodina.

2586
Sdílejte

 

Pracovní postup

Čočku přeberte, propláchněte a nechejte namáčet aspoň 2 hodiny, nejlépe přes noc. Druhý den vodu slijte a čočku uvařte doměkka v nové vodě. Uvařenou čočku osolte.

Slaninu nakrájejte na tenké plátky, cibuli na kolečka. Pekáček vymažte tukem a postupně dávejte vrstvu čočky, cibule, slaniny. Vrstvy opakujte tak, aby nahoře zbyla slanina.

Troubu rozehřejte na 180°C a pokrm krátce zapečte tak, aby slanina byla krásně dozlatova. Podávejte s bramborami. Dobrou chuť. 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články