Zapamatujte si tento recept na celou sezónu: Nejlepší recept na okurky bez vařeného nálevu, jiný postup už ani nehledejte!

10149
Sdílejte

Všechny přísady naskládáme do sklenic a dolijeme vodou asi 1 cm pod víčko. Sterilizujeme v zavařovacím hrnci 20 minut při teplotě 85 ° C . Nebo uzavřeme šroubovacím víčkem a sterilujeme v mikrovlnce podle počtu sklenic.

Pokračování na další straně

Návod pro rychlé SOS sterilizování v mikrovlnce:

Výkon a čas pro sklenice o objemu 720 ml:

Výkon 700 W = 6 minut / 1 ks
Výkon 750 W = 5 1/2 minuty / 1 ks
Výkon 800 W = 5 1/4 minuty / 1 ks
Výkon 850 W = 5 minut / 1 ks
Výkon 900 W = 4 1/2 minuty / 1 ks

Pro zavaření 2 sklenic je nutné zavařovat dvojnásobek minut atd. Na 1 pohár třeba asi 300 g okurek (podle velikosti).

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články