Překvapila rodinu starou dobrou klasikou a uvařila jí zabijačkový guláš! Padl celý hrnec a jedno štěně navíc!

Sdílejte

Pracovní postup

Játra uvařte v malém množství vody doměkka. Nesolte! Játra by ztvrdla a nebyla by poživatelná! Nechejte trochu zchladnout a najemno nakrájejte.

Nadrobno nakrájenou cibuli osmahněte na tuku dozlatova, přidejte maso na kostičky a opečte ho ze všech stran. Osolte, opepřete, posypejte mletou paprikou a oreganem a promíchejte. Podlijte trochou vody a duste doměkka. 

Potom přidejte kousky jater a nadrobno nakrájený a odblaněný mozeček. Vše zalijte černým pivem a ještě povařte. Hotový guláš dochuťte dle vašich potřeb. Podávejte s chlebem nebo houskovým knedlíkem a zapijte vychlazeným pivem. Dobrou chuť!

 

Kam dál?

Zdravé jablečné sušenky. Jednoduché a udělané za chvíli. Já už z jablek nic jiného nedělám

Zpráva o smrti zpěváka Tomáše Kluse vyděsila Česko: Je to HOAX !

Šokující film o Karlu Gottovi: Herečka utekla s pláčem ze sálu !

Co mnozí nevědí: Toto se děje našim tělem, když někdy zadržujeme větry! Nebraňte jim, JINAK…

Který ze dvou stolů je větší? Správná odpověď vás naprosto ohromí

Další články