Za pár vteřin zjistíte jaká bude vaše BUDOUCNOST. Anděl strážný vám odhalí co vás určitě nemine. Stačí si jednoho vybrat !

12733
Sdílejte

Obrázek č. 5
Vaším úkolem je naučit se více myslet na jiných. Poražte svou sobeckost a začněte lidem více pomáhat. Osvobodí vás to a naplní energií, jakou jste už dávno nezažili. Navíc se tak vyhnete zbytečným konfliktům, které by mohly pokazit celý váš rok 2020. Takže si pište domácí úkol: učit se být pokorný, trpělivý, nápomocný a empatický.

Obrázek č. 6
Nezapomínejte, že pokud si stanovíte reálné cíle, máte reálnou šanci dosáhnout jejich. Nesnažte se hned dobýt celý svět, začněte krok za krokem, pomalu a trpělivě. Tak je to v životě se vším. Záleží na tom, co děláte, když vás nikdo nevidí. Když si chcete splnit sen, něco se naučit, v něčem vynikat, musíte začít postupně, vytrvale a odvážně. Ale hlavně pomalu!

Pokračování na další straně

Obrázek č. 7
Měli byste zpomalit šílené pracovní tempo. Pokud to neuděláte, pokud nebudete poslouchat signály svého těla, můžete si nadělat mnoho problémů. Se stresem přijdou i nemoci. Nejdříve je budete tvrdošíjně ignorovat, ale ony nikam neodejdou, dokonce se mohou proměňovat a stávat se stále vážnějšími. Neignorujte své potřeby, neobětujte život práci. Nestojí to za to. Ujdou vám jiné, mnohem hodnotnější a cennější věci.

Obrázek č. 8
Důvěřujte svým instinktům a váš dlouholetý sen se může konečně změnit na realitu. Nechte se vést vesmírnými energiemi, ony vás správně nasměrují a napovědět vám, co dělat. Po dlouhém čase bude rok 2020 konečně průlomovým ve vašem životě. Už brzy se budete moci plně věnovat aktivitě, která vám dodá novou životní energii. Všechno, do čeho se tento rok pustíte, bude mít velký úspěch!

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články