Víme, která žena je nejlepší pro vztah a která za moc nestojí! Jak jste na tom vy?

3207
Sdílejte
  1. Váha Zpravidla jste považována za velmi chytrou osobu, která má kolem sebe pozitivní auru. Často na Vás dokonce lidé žárlí, kvůli společenskému životu, který úspěšně vedete. Jste velmi otevřená, ale intenzivně milujete svého partnera, když Vám lásku opětuje zpět. Není radno si však s Vámi zahrávat. 

 

  1. Kozoroh Jste perfekcionista a víte to o sobě. Ve vztahu tak zpravidla všemu přikládáte velkou důležitost. Potřebujete proto partnera, který Vám to bude schopen opětovat a v mnohém se Vám přizpůsobí. 
  1. Ryby Jako ryba jste označována za velmi důvěryhodnou osobu. Jste velmi opatrní ohledně svého postoje vůči ostatním. Intenzivně se tak o ostatní staráte a snažíte se vyhýbat veškerým konfliktům. 

 

  1. Střelec Ženy narozené v tomto znamení jsou jedny z nejméně sobeckých partnerek. Neustále se ujišťujete o potřebách svého partnera a snažíte se ho podporovat ve splnění jeho snů a cílů. Partner se Vás zpravidla snaží respektovat ve všem, neboť ví, že jste ta nejlepší žena, kterou může mít.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články