Víme, která žena je nejlepší pro vztah a která za moc nestojí! Jak jste na tom vy?

3214
Sdílejte
  1. Beran Jste velice vášnivá osoba. Ať už jde o práci nebo o vztah, jste do všecho zpravidla velmi horliví. Nerada se cítíte jako třetí kolo u vozu. Pakliže se cítíte ve společnosti jen nepatrně nechtěná, odcházíte. Když Vám však partner dá možnost, nalézt v něm své útočiště, stanete se pro něj dokonalou partnerkou.

 

  1. Býk Jako býk jste velmi svobodomyslná a nezávislá. Lidé Vás milují přesně takovou, jaká jste. Respektují Vaše rozhodnutí. Nemáte ráda, když se Vás partner pokouší spoutat. Když však naleznete milujícího partnera, dokážete vytvořit ideální rodinné zázemí. 
  1. Rak Zpravidla jste velmi citlivá, a tak Vás rozčílí i drobné problémy. Jste velice ráda hýčkána a dle toho vybíráte i svého partnera. Od partnera totiž potřebujete cítit dostatečné množství lásky.

 

  1. Lev Jste skoro jako typická postava z romantického filmu. Vztah často vedete tak, že Váš partner může mít pocit, že jste opravdu v romantickém filmu. Ujistěte se proto občas, že máte rovnováhu mezi realitou a knižním párem Romeem a Julií. 
  1. Vodnář Lidé Vás často vnímají jako průměrnou osobu. Ve vztahu jste však velmi vášnivá a věrná. Pokud Vám partner dává pocit lásky, dokážete mu to nespočetně vícekrát oplácet. 

 

  1. Blíženci Často jste uvězněná v hrsti svých emocí. Jste radostná a milujete chvíle strávené z ostatními. Vzhledem ke své náladovosti však dokážete být i nepříjemná. Zkuste tak své emoce dostat plně pod kontrolu.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články