Uvařila vejce ve vodě s octem. Za 10 minut servírovala takovou večeři, jakou si dáte jen v té nejluxusnější restauraci!

2723
Sdílejte

Pracovní postup

V menším hrnci rozpusťte 1 polévkovou lžíce másla, přidejte hladkou mouku a dobře promíchejte. Krátce osmahněte. Za stálého míchání přilijte teplé mléko a chvilku povařte. Přidejte žloutek, parmezán, hořčici. Osolte, opepřete a dobře promíchejte.

Do druhého hrnce dejte vařit vodu a přidejte ocet. Pomocí metličky vytvořte vodní vír, do kterého vyklepněte nejdříve 1 vejce, vařte 5 minut a potom opatrně vyjměte. Stejným způsobem uvařte druhé vejce.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články