Valašský borůvkový frgál. Rychlá a snadná příprava. Věřte, že se po něm jen zapráší !

12012
Sdílejte

3. Mezitím si rozpustíme máslo na potření a přidáme do něj rum.

4. Tvaroh utřeme se žloutkem a vanilkovým cukrem. Borůvky očistíme a osušíme.

5. Mouku, máslo a cukr na drobenku smícháme v míse a postupně vypracujeme drobivou drobenku.

Pokračování na další straně

6. Vykynuté těsto přendáme na pomoučený vál a rozválíme na kulatou placku. Tu potřeme nejprve tvarohem, poté nandáme ovoce a drobenku.

7. Přendáme do trouby rozehřáté na 180 °C a pečeme asi 20 minut dozlatova. Ještě horký frgál po obvodu potřeme rozpuštěným máslem s rumem a necháme vychladnout.Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články