Toto je nejpřesnější cikánský horoskop, který o vás prozradí skutečně vše! 

11957
Sdílejte

Každý národ má své vlastní tradice a přesvědčení. Jedinečné obřady a zvyky nás odlišují jeden od druhého a co se týče horoskopů není tomu jinak. Jsme zvyklí na horoskopy podle zvěrokruhu nebo na orientální na jejichž základě se dělají astrologické předpovědi. Přesto cikáni mají trochu jiný horoskop. Jejich horoskop také sestává z 12 období během roku, pro které odpovídají určité znaky, ale mají své vlastní charakteristiky. Pojďme si je nyní představit. 

Miska 21.1.- 19.2. Misky jsou poměrně nestálé a proměnlivé. Často se mění a jsou náchylné k podezíravost. Přesto se považují za harmonických lidi, kteří se ale rychle unaví nejen fyzicky, ale i morální.

Kapuce 20.2.-20.3. Kapuce jsou velmi tajemné a nedůvěřivé. Jen málokdy se spřátelí, ale mají pár lidí, kterým skutečně důvěřují. Jsou kreativní a lehké nacházejí východisko z jakékoliv situace. Tito lidé milují pohodlí a ticho. 

Dýka 21.3.-20.4. Toto je velmi jasné znamení, které trvá na svém názoru až do úplného konce. Dýky jsou praktické a neztrácejí čas na zbytečnosti. Někdy jsou však nadmíru impulsivně a mohou se uchýlit k agresi.

Věnec 21.4.-20.5. Věnce obdivují luxus a bohatství, ale peníze rozhodně nevyhazují kvůli rozmarným choutkám. Zástupci tohoto znamení jsou pilní a jakýkoliv obchod dotáhnou dokonce. Rozhodnost a obchodní duch z nich dělá výborné podnikatele.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články