To je SKANDÁL! Čína záměrně lhala: Počet nakažených lidí a obětí je děsivý !

13639
Sdílejte

Čínské město Wu-chan je považováno za epicentrum nového typu koronaviru , který se začal šířit už koncem minulého roku. V té době odborníci sledovali celý průběh nákazy až do dnešního stavu, kdy COVID-19 porazili. Něco tu však nesedí!

Čínská vláda uvedla, že dosud se koronavirus nakazilo 82 tisíc lidí, přičemž mu podlehlo 3 322 obětí. Právě tato čísla mnohých uznávaných lékařů či odborníků zarazili. Jak je možné, že taková obrovská a zalidněná země hlásí méně nakažených pacientů a mrtvých jako Itálie (více než 10 tisíc obětí) či Španělsko (téměř 7 tisíc obětí) ?!

Vysvětlení je jednoduché! Čína záměrně zveřejňovala klamné informace o množství pacientů a obětech nákazy. Potvrdit to měla zpráva amerických tajných služeb určena pouze pro ,, vyvolené „z Bílého domu. Samotný Donald Trump před médii přiznal, že záznamy, které uvádí třetí největší země světa, jsou nepřesné.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články