Stačí otevřít a máte nejchutnější přílohu ke každému jídlu: Pestrý salát do sklenic – vydrží celý rok!

14221
Sdílejte

Veškerou zeleninu omyjeme. Rajčata, okurky, papriky a nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, česnek nasekáme nadrobno a zelené bylinky nasekáme nadrobno.

Vše zeleninu smícháme, přidáme sůl, olej a necháme 15-20 minut odstát.

Do čistých sklenic na dno uložíme bobkový list a pepř (3-4 kuličky do každé sklenice).

Naplníme salátem až po vrch, na vrch dáme 1 lžičku cukru a zakryjeme víčkem, necháme chvíli odstát a následně dolijeme šťávou ze salátu.

Pokračování na další straně

Sterilujeme 35-40 minut v páře. Pak sklenice vyjmeme, otevřeme do každého dáme ještě 1 lžičku octa. Zavřeme a hned obrátíme. Saláty vydrží dlouho a chutnají fantasticky.

Video postup :

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články